De Sprookjeshof Zuidlaren

Geschikt voor de onderbouw groepen. De Sprookjeshof heeft:

Het sprookjesbos

In het nostalgische sprookjesbos vind je vele verschillende sprookjes van weleer. Met één druk op de knop komen de sprookjes tot leven. Dwaal door het bos en loop van sprookje naar sprookje en laat je betoveren door Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Doornroosje en Roodkapje. Lukt het Robin Hood om de toren te beklimmen? Het sprookjesbos is een leuke kennismaking voor de kinderen met de wondere wereld van sprookjes. 

Een speeltuin

Kinderen vermaken zich uren in het speelpark van het Sprookjeshof. Schommels, draaimolens, een klimberg, trampolines, een monorail en verschillende klautertoestellen. Maar ook een heuse rodelbaan en een ballenbak-kasteel. Dit is buitenspelen met een hoofdletter B. 

Een indoor speelparadijs

In het Sprookjeshof maakt het niet uit of het regent, spelen kan er altijd! Met een gigantisch overdekte speelhal is het altijd feest. Ga samen van de reuze-glijbaan, beklim de speelberg, spring op de trampoline of baan je een weg door het klauterpark. Ga samen de uitdaging aan en ontdek wie de beste basketballer is in de shooterarena of speel een potje airhockey.

Een kinderboerderij

Altijd al een geitje willen knuffelen? Een alpaca willen aaien of een hert van dichtbij willen zien? In het Sprookjeshof vind je een kleine kinderboerderij waar kinderen kennis kunnen maken met de dieren. Heb je altijd al op een echte tractor willen zitten? Bij de kinderboerderij op de Sprookjeshof kan het!

Attractiepark Het Drouwenerzand

Geschikt voor midden- en bovenbouw.

De voordelige schoolreisprijs (voor basisscholen) is inclusief vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, koffie, thee, limonade én ijs!

Het attractiepark is overzichtelijk ingericht; ideaal voor kinderen van de basisschool dus!

Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe

Op schoolreis naar Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha? Een betaalbaar all-inclusive en pretpark in één. De locatie is zeer geschikt voor schoolreisjes voor kinderen tot en met groep 8. Kinderen uit die groepen kunnen zich hier de hele dag vermaken in de vele attracties en klimtoestellen.

Moviepark Germany in Bottrop

Movie Park Germany is een pretpark gelegen nabij de Duitse plaats Bottrop. In het park draait alles om de filmwereld. Veel attracties en themagebieden zijn hier ook naar gethematiseerd.

Het park werd op 30 juni 1996 geopend onder de naam Warner Brothers Movie World op het filmterrein van de organisatie Bavaria Film. Het park kreeg als slogan Hollywood in Germany.

Het is geschikt voor zowel kleine kinderen als tieners. Rondom het thema TV en film vindt u hier 40 verschillende attracties en shows. De grootste durfals wagen zich in de spectaculaire houten achtbaan, de 60 meter hoge vrijevaltoren of in één van de andere razende achtbanen. In Nickland spelen de Nickelodeon-helden zoals Spongebob en Dora de hoofdrol in de attracties.

Het pretpark heeft meer dan 30 verschillende attracties voor jong en oud en deze zijn onderverdeeld in zes verschillende themagebieden. Zo heb je de themagebieden: Federation Plaza, Hollywood Street set, Nickland, Santa Monica Pier, Streets of New York en The Old West.

Maak jouw eigen website met JouwWeb